Contact us on 0800 123 4567 or info@cardinal.com

Kickstarter

Kickstarter
08.05.2015 Диян Михайлов

kickstarterЗа креативни хора, които търсят финансиране за някакъв творчески проект, Kickstarter е солиден избор. Финансираните кампанни включват проекти от изобразително изкуство, храна, театър и кино до тек джаджи и кухненски уреди. Тъй като платформата се фокусира върху реални проекти, трябва да имате ясна представа за това, което искате да създадете, да сте готови да го разкриете и да покажете резултатите.

Kickstarter работи по модела „всичко или нищо“, т.е. ако не достигнете сумата поставена като цел, не получавате събраното до момента, но и не плащате такси. Ако достигнете или надвишите целта, ще получите парите си в рамките на няколко седмици, като заплащате такса финансиране в размер на 5%. Kickstarter изисква използването на Stripe за събиране и изплащане на сумите, за което се дължи между 3% и 5% такса за обработка.

След получаването на средствата, можете да започнете да създавате своя проект и да раздавате обещаните награди.

Маркетинг. Технологии. Уиндсърф. Съосновател на Crowdio.com - платформата за продажби през онлайн чат, основател на Product Tank Sofia - общността на хората занимаващи се с продуктов мениджмънт в България.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*